De belangrijkste elementen bij het verkopen van exclusieve auto’s zijn; betrouwbaarheid, geloofwaardigheid en presentatie. Ik sta garant voor deze 3 elementen en daarmee verbind ik mij graag aan uw 911, maar stel wel de volgende voorwaarden aan uw Porsche:

  • Goede staat van onderhoud
  • Geen (technische) gebreken
  • Aantoonbare transparante onderhoudshistorie
  • Redelijke kilometerstand
  • Schadevrij
 
Elke Porsche die ik verkoop wordt op voorhand aan een grondige technische inspectie onderworpen. Eventuele kleine reparaties worden (in overleg) uitgevoerd, waarna de Porsche professioneel wordt gereinigd en gewaxt.

De verkoopklare Porsche wordt in de  showroom gefotografeerd en gepresenteerd en meteen in mijn verkoopnetwerk opgenomen. Ik draag er zorg voor dat uw Porsche op de toonaangevende autoverkoopwebsites in binnen- en buitenland wordt geplaatst en dat geïnteresseerden op een professionele wijze, via e-mail of telefoon, te woord worden gestaan.

Samen met u wordt de verkoopprijs vastgesteld en de voorwaarden betreffende de consignatieverkoop worden op voorhand schriftelijk aan u bevestigd.

Uw naam *

Uw e-mailadres *

Uw telefoonnummer *

Ik wil onderstaande Porsche verkopen:

Porsche type:

Bouwjaar:

Kleur:

Kilometerstand

Coupe/Targa/Cabrio:

Opties:

Eventuele opmerkingen: