Zoals ik al eerder in het interview in RS Porsche Magazine aangaf, stond ik ervoor open om mijn 911 ST te verkopen aan een passende nieuwe eigenaar. Mijn wens was wel dat deze persoon net zo’n Porschehart zou hebben als ik en die wens is absoluut in vervulling gegaan. Deze 911 heeft haar nieuwe nest gevonden bij onze zuiderburen in België.

TopGun 

Ik had stiekem gehoopt dat ze op korte termijn zou worden ingezet, waar ze voor gemaakt is en waar ze met alle zekerheid in zou uitblinken; het rijden van historische races en rally’s, maar dat zit er denk ik de komende paar jaar nog niet in. Ik heb het transport van mijn toenmalige pronkstuk zelf begeleid en ik ben er zeker van dat het deze 911 aan aandacht niet zal ontbreken. De heer des huizes heeft namelijk een doorkijk vanuit zijn keuken gemaakt, alwaar TopGun dag en nacht in de schijnwerpers staat. Toch is er een leeg gevoel ontstaan dat opgevuld moet worden en daaraan wordt alweer hard gewerkt. Ik heb mijn zinnen gezet op een mooie luchtgekoelde turbo, dus thuis hebben ze de komende dagen van mij even geen last 😉